Forside / Karriere

Martine Kjellså

Karriere

Nordlaks har blitt et industrieventyr takket være flinke folk. Medarbeiderne i selskapet har variert bakgrunn og kompletterer hverandre godt. Vi er i stadig vekst og er alltid på utkikk etter dyktige mennesker som sammen med oss kan bidra til å føre eventyret videre. 

Vi har spesielt gode forutsetninger for å produsere sjømat i Norge, og her i Vesterålen er forholdene blant de beste i landet. Det vil fortsatt være sterk etterspørsel av våre kvalitetsprodukter også i fremtiden, noe som gjør Nordlaks til en trygg arbeidsplass. Vi ønsker at våre ansatte skal utvikle seg, og forsøker å legge til rette for dette. For den rette kandidaten er Nordlaks et konsern med gode karrieremuligheter.

Arbeidsdagen er utfordrende og hektisk, ingen dag er lik. Nordlaks innfrir for den som søker spenning og utfordringer. Selskapet har en flat organisasjon med korte beslutningsveier. Det er ikke langt fra merdkant til toppsjefens kontor. Når en beslutning blir tatt, gjennomføres den raskt.

Nordlaks er en innovativ bedrift i sjømatnæringen. Vi har blant annet utviklet unike innfrysningsmetoder som gir fryst fisk samme kvalitet som fersk. Vårt prosesseringsanlegg på Børøya er et av de mest moderne i verden.Nordlaks trenger folk innen en rekke fagdisipliner og med ulik bakgrunn. Hos oss jobber det blant annet produksjonsarbeidere, bedriftselektrikere, mekanikere, prosessoperatører, it-personell, veterinærer, biologer, regnskapspersonell og personalmedarbeidere.

Vi trenger stadig produksjonsarbeidere i fabrikken. Øverst på ønskelisten står folk med erfaring fra fiskeindustrien, samt fagbrev i industriell matproduksjon. Det er en forutsetning for ansettelse at man behersker norsk muntlig.

Våre ledige stillinger finner du til venstre i menypunktet "Rekruttering". Der kan du også gjerne legge inn åpne søknader.