Forside / Om oss / Foredling / Biotek / Biotek-produkter

Biotek-produkter

_MG_8392

Nordlaks LOWOX Omega 3 Crude Cod Liver Oil

er en ren, naturlig og superfersk marin olje utvunnet av torskelever. Råstoffet til oljen er hentet fra Nordlaks sine egne produksjonsanlegg i Nord-Norge, samt fra villtorsk når den er tilgjengelig. Vår fiskeoljeprosess bevarer det naturlige innholdet av antioksidanter og vitaminer. En svært rask prosess fra råstoff til olje gir et ekstremt ferskt produkt. Vårt strenge kvalitetsregime gjør oljen egnet for menneskekonsum eller annen anvendelse der det er svært høye kvalitetskrav.

_MG_9177

Nordlaks LOWOX Omega 3 Virgin Rainbow Trout Oil

er en ren, naturlig og superfersk ørretolje fra de arktiske farvannene utenfor Nord-Norge. Råstoffet til oljen er hentet fra Nordlaks sine egne produksjonsanlegg. Vår fiskeoljeprosess bevarer det naturlige innholdet av antioksidanter og vitamine. En svært rask prosess fra råstoff til olje gir et ekstremt ferskt produkt. Vårt strenge kvalitetsregime gjør oljen egnet for menneskekonsum eller annen anvendelse der det er svært høye kvalitetskrav.

_MG_9185

Nordlaks LOWOX Omega-3 Virgin Salmon Oil

er en ren, naturlig og superfersk lakseolje fra de arktiske farvannene utenfor Nord-Norge. Råstoffet til oljene er hentet fra Nordlaks sine egne produksjonsanlegg. Vår fiskeoljeprosess bevarer det naturlige innholdet av antioksidanter og vitaminer. En svært rask prosess fra råstoff til olje gir et ekstremt ferskt produkt. Vårt strenge kvalitetsregime gjør oljen egnet for menneskekonsum eller annen anvendelse der det er svært høye kvalitetskrav. Oljen passer svært  godt som kosttilskudd til dyr (hest, hund).